KunstMania! Het Kunstplatform!

Kunstmania is een kunstplatform voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Aan informatie geen gebrek voor zowel de kunstenaar zelf als de liefhebber. Het is ook mogelijk om zelf informatie aan te leveren voor een tentoonstelling, je werk als kunstenaar, een review over een museum, niet producten en nog veel meer.

Voor de kunstenaar hebben wij een mogelijkheid om een gratis vermelding te krijgen op de pagina kunstenaars. Stuur ons een mailtje met je verhaal en gegevens, een mooie foto van jezelf en uiteraard je kunstwerken. Wij zorgen voor een mooie pagina op Kunst Mania.

Kunstmania moet het platform worden voor de iedereen die kunst ademt en lief heeft. Samen zorgen wij voor een prachtig platform. Een interessante toevoeging aan Kunstmania is de kennisbank. Hier vind je veel informatie over de kunst begrippen, stromingen en nog veel meer. Ook kunst technieken voor de (beginnende kunstenaar) ontbreken niet.

Dagelijks wordt er aan Kunstmania gewerkt om er een succes van te maken, je vindt er ook wekelijks nieuwe blogs en ook andere toevoegingen zoals aan de kennisbank.

Mvg

Ramon Kuiters
KunstMania

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven