Samenwerken

Kunstmania is een nieuw kunstplatform wat nog meer bekendheid moet krijgen. De goede Google positie op veel zoekwoorden draagt hier zeker bij toe, maar een platform zoals Kunstmania  zoekt ook graag voor interactie met de bezoekers. Dit zorgt niet alleen voor betrokkenheid, bekendheid, een goede samenwerking maar ook meer bezoekers. Daarnaast hebben wij de bezoekers ook echt iets te bieden. 

Een groot voordeel van Kunstmania is dat het anders is dan de huidige kunstplatformen en blogs als het over kunst gaat. Het platform is zowel voor de kunstenaar als de kunstliefhebbers met één van de grootste kunst kennisbanken van Nederland, die zowel voor de kunstenaar als de liefhebber waardevol kan zijn. Ook  vind je hier veel blogs die zowel zeer geschikt zijn voor de kunstenaar als de liefhebber. 

Voor meer betrokkenheid en bekendheid willen wij graag samenwerken met jou, en daar hebben wij verschillende (gratis) mogelijkheden voor zoals: 

  • Gratis pagina en promotie
  • Gastblogs
  • Nieuwsberichten en promotieartikelen

Gratis pagina bij de pagina Kunstenaars

Als kunstenaar kun jij je gratis aanmelden voor de kunstenaar pagina. Na aanmelden of het sturen van een e-mail krijg jij een gratis pagina met informatie over jezelf en je werk, uiteraard mag je hier ook foto´s toevoegen van jezelf en je kunstwerken. 

Gastblogs

Als blogger of kunstenaar zouden wij het leuk vinden als jij een blog voor ons wilt schrijven. Deze blog wordt na goedkeuring geplaatst. Er zijn weinig regels aan de blog, het moet iets toevoegen en minimaal 500 woorden bevatten. De blog mag over jezelf gaan, je kunstwerken of je werkzaamheden maar ook over iets anders waar jij graag over vertelt. Een link naar jouw pagina is toegestaan (graag zelfs).

Als jij het leuk vind, kan ik ook een blog voor jouw pagina schrijven die iets toevoegt voor jou pagina. Wij kunnen zelf een onderwerp verzinnen maar uiteraard mag je deze ook aanleveren. Dit is niet verplicht, je mag ook alleen een blog schrijven voor Kunstmania. 

Nieuwsbericht, promotie artikelen etc. 

Ben jij niet zo van het schrijven van een blog maar heb jij wel een leuk nieuwsbericht of wil je graag je artikel, kunstwerk of niet anders promoten, mag je dit ook aanleveren en kunnen wij er een leuk artikel / blog van maken. Dit kan een kunstmarkt zijn, een nieuw kunstwerk, een tentoonstelling, een nieuwtje of iets anders. Stuur ons gerust een mail of neem via het contactformulier contact met ons op. 

Kunstmania is een platform voor iedereen die van kunst houdt en werkt graag samen met liefhebbers en kunstenaars om samen met jullie het leukste kunstplatform van Nederland te worden. 

Graag zie ik een bericht van jou in onze mailbox verschijnen.

Met Vriendelijke Groet,

Ramon Kuiters
Kunstmania.nl

Scroll naar boven