Over ons en Contact gegevens Kunstmania.nl

Vanaf maart 2024 ben ik begonnen met het platform Kunstmania.nl. De laatste jaren maken wij maandelijks meerdere keren gebruik van onze museumjaarkaart. Hier is mijn interesse in kunst ook verder ontwikkeld en ben ik me gaan verdiepen in de kunst. Tegenwoordig gebruik je vaak het internet als medium als je iets te weten wil komen. Hoewel er genoeg kunst pagina´s zijn vond ik het vaak onoverzichtelijk en de informatie zeer beperkt. Dit bracht mij ook op het idee om een kunstplatform te ontwikkelen zowel voor de kunstenaar als voor de kunstliefhebber. 

Kunstmania is niet alleen voorzien van blogs? Nee, ook nieuwsberichten, recensies en andere berichten over kunst kun je hier vinden. De meeste gemaakt door mijzelf maar ook bezoekers kunnen artikelen, nieuwsberichten en review aanleveren en deze worden na goedkeuring geplaatst. Ook voor je eigen promotie is er ruimte. Want je vindt niet alleen blogs en een kennisbank met vele kunstbegrippen en de basis van diverse kunsttechnieken. De kunstenaar kan ook een gratis pagina aanvragen. Dit is zeer eenvoudig: stuur ons een mailtje met je biografie, je contactgegevens en diverse foto´s van jouw en uiteraard je kunstwerken en je krijgt een eigen pagina onder het menu Kunstenaars.

De blogs bevatten reclamebanners en affiliate marketing links. De opbrengsten worden gebruikt om de website up to date te houden en dit geeft onder anderen de kunstenaar de mogelijkheid om gratis promotie op Kunstmania.nl

Vul hieronder het contactformulier in of stuur ons een mailtje.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Contactgevens:

KunstMania is een onderdeel van Handelsonderneming Ramon Kuiters
Troelstrastraat 16
8331 AV Steenwijk
Mailadres: Info@kunstmania.nl

Scroll naar boven