Voor Kunstenaars een gratis pagina op de website van Kunstmania

Het internet is niet meer weg te denken in onze maatschappij, toch wordt nog vaak de kracht van het internet onderschat, helemaal als het gaat om een eigen website of pagina. Kunstmania het platform voor de kunstenaar en kunstliefhebber bied de kunstenaar of hobbyist de mogelijkheid om een gratis pagina aan te vragen voor meer bekendheid en het laten zien van je werkzaamheden

Op deze pagina lees je hoe jij ook een gratis pagina kunt aanvragen en wat de voordelen zijn van zichtbaar online en te kiezen voor Kunstmania.

Kunstmania.nl

Kunstmania: het kunstplatform voor kunstenaars en kunstliefhebbers. in maart 2024 is Kunstmania online gekomen en is ontstaan door mijn groeiende interesse in kunst, musea en alles wat er mee te maken heeft. Online vond ik niet genoeg informatie als liefhebber, miste een echte kennisbank en diverse blogs over kunst, musea etc. 

Het was vaak een zoektocht om iets te weten te komen. Dit bracht mij eind 2023 op het idee om zelf een platform voor de kunst te starten. Niet alleen voor de kunstliefhebber zoals ik, maar ook voor de kunstenaar en met het idee om elkaar samen te brengen. 

26 maart heb ik de eerste artikelen en blogs toegevoegd aan Kunstmania en zijn we online, Inmiddels komen er dagelijks nieuwe blogs online en heeft Kunstmania één van de grootste Nederlandstalige kunst kennisbanken die ook wekelijks wordt aangevuld. 

Hoewel Kunstmania nog aan het groeien is heb ik de eerste samenwerkingen met een aantal musea, Je vindt een aantal blogs over de huidige tentoonstellingen van deze musea, binnenkort kun je ook reviews en meerdere items over deze musea verwachten. 

Op Google worden we steeds beter gevonden en zijn er zelfs al diverse top 3 posities behaald door Kunstmania. Om sneller en verder te groeien wil ik nu ook samen gaan werken met de kunstenaars en bied ik een samenwerking aan. Verder op deze pagina vertel ik meer over de samenwerkingsmogelijkheden met Kunstmania en wat wij te bieden hebben. 

Voordat ik over de samenwerking vertel wil ik eerst graag vertellen waarom het zo belangrijk is voor de kunstenaar om een eigen pagina / website te hebben.

Waarom is een eigen website of pagina zo belangrijk voor een kunstenaar?

Een online aanwezigheid in de vorm van een website of pagina is van cruciaal belang voor een kunstenaar in het huidige digitale tijdperk. Het fungeert als een venster naar de wereld waar kunstenaars hun creatieve expressies kunnen delen met een wereldwijd publiek, waardoor hun zichtbaarheid en bereik aanzienlijk worden vergroot.

Een online pagina dient ook als een digitaal portfolio, een plek waar kunstenaars hun diverse werken kunnen tentoonstellen. Dit is een krachtig hulpmiddel voor potentiële klanten, galerijen of iedereen die geïnteresseerd is in hun werk, omdat het hen in staat stelt om een breed scala aan werken te bekijken en te waarderen.

Daarnaast biedt een online aanwezigheid kunstenaars de mogelijkheid om hun persoonlijke verhaal en artistieke proces te delen, wat bijdraagt aan hun authenticiteit. Dit kan helpen bij het opbouwen van een persoonlijke band met hun publiek, wat op zijn beurt kan leiden tot meer betrokkenheid en waardering voor hun werk.

Ook kan de website fungeren als een krachtig marketinginstrument, waarmee de kunstenaar zijn of haar werk kan promoten via verschillende online kanalen. Sociale media, zoekmachines en kunstgemeenschappen worden allemaal benut om het bereik te vergroten en de naamsbekendheid te versterken.

Bovendien stelt een online aanwezigheid kunstenaars in staat om hun werk direct te verkopen, wat kan leiden tot hogere inkomsten door het elimineren van tussenpersonen.

Kortom, een online aanwezigheid is een krachtig hulpmiddel dat kunstenaars helpt om hun werk te delen, hun zichtbaarheid te vergroten, hun authenticiteit te tonen, hun inkomsten te verhogen en hun werk effectief te promoten. Het is een essentieel onderdeel van het zijn van een kunstenaar in de moderne wereld. Kunstmania, kan een belangrijke rol spelen in dit proces door kunstenaars een gratis pagina aan te bieden waar ze van deze voordelen kunnen profiteren.

Samenwerken met Kunstmania

Een gratis pagina op de kunstenaars pagina van Kunstmania is één van de mogelijkheden. Je krijgt een eigen pagina die niet alleen te vinden is op Kunstmania maar ook via Google en andere zoekmachines. Op de pagina mag jij zelf bepalen wat jij wilt vertellen over jezelf, je kunstwerken en je werk. Ook is er een mogelijkheid om fotoś te tonen op de pagina. Het enige wat jij hoeft te doen is de informatie die jij op de pagina wilt naar ons toe te sturen. Wij maken er een mooie pagina van en zorgen dat jij beter vindbaar wordt voor iedereen. Verder op deze pagina gaan we hier dieper op in . 

Nu wil ik je eerst meer vertellen over de andere mogelijkheden voor promotie en een samenwerking op Kunstmania. Een groot deel van kunstmania bestaat uit blogs, als jij het leuk vind om blogs te schrijven of misschien heb je al diverse blogs geschreven, dan kun je ook gastblogger worden op Kunstmania. De regels zijn heel simpel: schrijf een mooie blog van minimaal 500 woorden die te maken heeft met kunst. Na goedkeuring plaatsen wij de blog direct op Kunstmania. 

Ben jij niet zo van het schrijven van blogs maar wil jij wel graag iets vertellen over jouw werk, een tentoonstelling, een nieuwsbericht of iets anders dat met kunst te maken heeft? Mail ons dan met je bericht en wij zorgen voor een nieuwsbericht, aankondiging of blog. 

De voordelen van samenwerken met Kunstmania

Hieronder de voordelen van het samenwerken met Kunstmania.nl

  • Gratis pagina bij kunstenaars op Kunstmania, waar jij zelf de inhoud van bepaald en welke foto´s er geplaatst worden. 
  • De mogelijkheid voor nieuwsberichten, promotie artikelen, blogs en meer. 
  • Kunstmania is de snelst groeiende kunstblog / platform.
  • Kunstmania heeft een zeer aantrekkelijk kennisbank dat bezoekers trekt.
  • Dagelijks nieuwe blogs en wekelijks nieuwe kennisbank artikelen. 
  • Kunstmania werkt samen met musea en instanties.

Hoe kun je een gratis pagina aanvragen bij Kunstmania?

Een pagina bij Kunstmania.nl vergroot je bereikbaarheid en kansen op samenwerkingen, nieuwe potentiële klanten en commerciële successen. Een pagina als kunstenaar bij Kunstmania.nl is ideaal als je nog geen website hebt, maar is ook een goede toevoeging als je al wel actief bent op het internet en/of een eigen website hebt. 

Je kunt heel eenvoudig een gratis pagina aanvragen voor de kunstenaarspagina bij Kunstmania. Mail ons naar Info@kunstmania.nl met informatie over jezelf, je werk en je portfolio van je kunstwerken. Uiteraard mag je ook foto´s meesturen die wij kunnen plaatsen op de pagina. Wij verwerken de gegevens en maken er een mooie pagina van. Zodra de pagina online is krijg je een bericht van ons en kunnen wij nog eventueel de pagina aanpassen naar wens. 

De pagina op kunstenaarspagina van Kunstmania is gratis en kan bijdragen aan meer bekendheid en commerciële successen. Voor Kunstmania.nl heeft het als voordeel dat wij een grote publiek kunnen aanspreken en ook aantrekkelijke worden om vaker te bezoeken.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven